Sunday, September 26, 2010

This weekend...

I hope you have enjoyed the song and the video to “25 Signs”. We’ve got a lot of good responses on the song – so great. This weekend I have been practicing the songs on our future album (coming out October 18) with Julia and Mathilde. In the beginning of the next year we are going on a small tour here in Denmark. I’m really excited for that. I’ve never been on a tour before!!

Aaaand… There is only 34 days till I turn 19! Jubii.

I hope you all have had a great weekend!

Hugs from me :)

2 comments:

  1. Hej og Tillykke med at du snart bliver 19 :)og jeg ved ikke rigtig om man skal skrive engelsk eller om det er okay jeg skriver på dansk, men nu bliver det på dansk :) Jeg tænkte på hvor du havde lært at spille så godt på guitar? for jeg sidder meget ihærdigt og spiller som en vanvittig, men kan ikke rigtig få de sange jeg spiller til at klinge ordenligt så jeg havde et lille håb om at du havde lært det et sted fra som jeg også kunne bruge til at blive bedre lidt hurtigere end det snegle tempo jeg køre med lige nu :) jeg takker mange gange på forhånd og endnu en gang tillykke her fra: Mads (den fortabte guitarist) xD

    ReplyDelete
  2. Hej Mads.. Jeg glæder mig til at blive 19!! Og som jeg skrev på YouTube, så er www.justinguitar.com en rigtig god hjemmeside. Håber du kan bruge den :)

    ReplyDelete